Gastblogger worden?

Gastblogger worden?

Wil jij gastblogger worden of graag je artikelen delen? Bij Online Trainingsschema.nl is het mogelijk om éénmalig of vaker een gastblog te schrijven. Hierbij is het mogelijk om een link te plaatsen naar je eigen website of social media.


Waarborging kwaliteit

Om de kwaliteit van Onlinetrainingsschema.nl te waarborgen hebben wij een aantal voorwaarden opgesteld. Deze voorwaarden zijn ook deels voor je eigen belang.


De voorwaarden

  • Zorg voor unieke content: plagiaat/dubbele content is niet toegestaan. Content schrijf je voor deze website. Je mag na twee weken de content gebruiken op elke andere plek, bijvoorbeeld op je eigen- of andere website.
  • Zorg voor kwalitatief goede content. Dit is o.a. voor de positie in Google van jouw stuk
       Denk hierbij aan:

       - Artikel van meer dan 400 woorden

       - (H1, H2, H3 kopjes), alinea’s, pakkende titels, etc.

       - Nederlandse taal

       - Prettig leesbaar

  • Plaats niet te veel links in het artikel. Te veel links verlagen de waarde van het artikel. Je mag daarnaast geen gebruik maken van affiliate links.
  • Een gastblog/artikel moet relevantie hebben voor OnlineTrainingsschema.nl. Denk hierbij aan: training, trainingsprincipes, actualiteit rondom trainen, trainingsmatrialen, trainingstips, voedingstips voor trainen, bewustzijn, gezonde levensstijl, gezondheid, etc. (een ander onderwerp dan hier beschreven kan je natuurlijk altijd insturen).

Hoe werkt het?

1. Stuur ons een bericht via dit contactformulier;

3. Na goedkeuring maken wij een gastblogger profiel voor je aan;

4. Je kunt via het gastblogger profiel zelf artikelen plaatsen;

5. Elk artikel zal worden nagekeken door de beheerder;

6. Wij hebben het recht enige wijzigingen aan te brengen in het ingestuurde artikel, zoals het verbeteren van spelfouten.


Disclaimer

Je zult begrijpen dat wij niet alle artikelen op de website kunnen plaatsen. Het is dus niet vanzelfsprekend dat het artikel zal worden geplaatst.


Insturen

Je kunt jouw gastblog/artikel(en) ook mailen naar: info@onlinetrainingsschema.nl. Wij proberen binnen vijf werkdagen te reageren. Wees in je email onderwerp duidelijk: “Gastblog voor onlinetrainingsschema.nl.”