FAQ

FAQ

Veelgestelde vragen

FAQ

Nee, wij kunnen je wel garanderen als je het schema volgt met 100% effort en op je voeding let, dat je gegarandeerd dichter bij je doelstelling zult komen. Wanneer je je niet precies houdt aan ons schema of naar eigen inzicht gaat ondernemen, kunnen wij dat onmogelijk garanderen. Wanneer je een trainingsschema aanschaft, “op de plank” legt en er niks mee gaat doen, kunnen wij natuurlijk niks garanderen, dat zou heel raar zijn.

Ja dat kan, als je onze tips toepast dan kun je dit zeker naast je fulltime baan doen. Er is een grote kans dat je hierdoor ook beter gaat presteren op de werkvloer. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat mensen die aan sport doen, beter presteren op de werkvloer.

Het is aan jou om er een goede training van te maken, wij leveren de kennis en de tools, maar wat wij niet voor je kunnen doen is de training voor jou doen en de stap zetten om ook daadwerkelijk actie te ondernemen. Je moet dus wel zelf stappen gaan ondernemen. Het is aan jou de keuze hoe vaak per week je gaat trainen. Wij geven je basis advies, maar deze afweging maak je helemaal zelf. Bij de online begeleiding helpen wij mensen hier wel mee, maar bij losse trainingsschema’s zal je dit zelf moeten doen. Deze trainingen zijn fantastisch om mee bezig te zijn als je eenmaal gestart bent. Je kunt er echt verslaafd aan raken, op een goede manier. Er bestaat geen “magische pil” die je kunt nemen waarbij je ineens jouw doelstelling hebt bereikt. Zo bestaat er ook geen trainingsschema waar je niks voor hoeft te doen na je bestelling om fit te worden…

Zoveel als jij nodig hebt. Als jij kiest voor de online begeleiding van Training, Lifestyle en Voeding, word jij 26 weken lang stap voor stap begeleid naar jouw gestelde doelstelling. Als je kiest voor alleen een trainingsschema, geven wij jou natuurlijk advies, maar de begeleiding zal niet zo intensief zijn als bij de online begeleiding. Je hebt met de trainingsschema’s alle handvatten die nodig zijn om een goede training neer te zetten. Mocht je echt iets niet weten, schroom dan niet om ons een berichtje sturen.

Je koopt meer dan alleen een trainingsschema. De training vormt de basis van het schema en daarnaast bevat het schema nog meer kennis over dit aspect. Het is echter zeker niet het enige wat er in staat. Net zozeer als training, gaan wij in op tempo, rust, herhalingen, oefeningen, basis kennis, voeding, planning en nog veel meer. Je hebt dus alle facetten van training bij de hand.

Wij houden er niet zo van om onze trainingsschema’s te promoten ten koste van andere, maar het feitelijk verschil is dat onze trainingsschema’s speciaal zijn ontwikkeld voor sporters en NIET sporters en zodoende alle tools bevatten die je nodig kunt hebben voor jouw doelstelling. Het zit bomvol met verschillende trainingstechnieken. Daarbij vormt onze kennis van trainingsleer, waar wij ons in specialiseren en waar wij zelf al jaren mee bezig zijn m.b.t. onze topsport loopbaan, de basis van de trainingsschema’s. Je weet dus zeker dat je de juiste training volgt om jouw doelstelling te bereiken. OTS schema’s leveren fantastische resultaten op en dat maakt het trainen voor jou een stuk eenvoudiger (wanneer je niet hoeft na te denken over welke oefening je gaat doen).

Ja, juist dan zijn deze trainingsschema’s geschikt voor jou. Wij maken onderscheid tussen beginners t/m gevorderden. Je zou dus kunnen beginnen met een schema voor beginners. Met deze trainingsschema’s weet je zeker dat je niet onnodige fouten gaat maken (die hebben wij allemaal al gemaakt) of niet goed kunt trainen door een gebrek aan kennis, kracht of ondersteuning. Elk trainingsschema bevat namelijk duidelijke en professionele trainingsinstructie video’s met voice over.

Ook geen enkel probleem, stuur ons een mail naar info@onlinetrainingsschema.nl dan geven wij je advies welk trainingsschema wij aanraden of maak gebruik van onze online begeleiding en wordt stap voor stap begeleid naar een gezonde levensstijl.

Geen probleem, in ons aanbod zitten ook trainingsschema’s die je thuis kunt uitvoeren. Uiteraard kun je ook de andere schema’s voor thuis gebruiken, mits je genoeg materialen thuis hebt. De benodigde materialen staan altijd aangegeven.

Met het trainingsschema kan je direct na de betaling beginnen. Je krijgt van ons je inlogcodes toegestuurd waarmee je direct toegang hebt tot jouw gekochte trainingsschema’s en onze e-books.

Nee, je hebt absoluut geen kennis nodig voor deze trainingsschema’s. De trainingsschema’s zijn zo ingericht dat een beginner ermee kan werken. Dit scheelt ons namelijk ook een hoop tijd qua klantenservice/ondersteuning, dus je begrijpt hier ook de noodzaak voor ons. Je kunt met deze trainingsschema’s zelfstandig aan de slag, zowel binnen- als buiten de sportschool.

Dat verschilt per persoon. Het ligt er natuurlijk een beetje aan wat je wilt bereiken en wat voor training je volgt, maar met name hoeveel energie je erin steekt. Wij kunnen je geen resultaten beloven als je niet aan de slag gaat. Zie dit ook niet als een “aankoop”, maar als een “investering”. Met deze trainingsschema’s bezit je werkelijk alles wat je nodig hebt om een effectieve en efficiënte training te maken.

Als je jaren lang hetzelfde schema uitvoert bestaat de kans dat je lichaam zich asymmetrisch ontwikkelt, omdat je misschien niet alle spieren traint. Het is belangrijk voor je spieren om eens in de 4-6 weken een nieuw schema te hanteren. Hierdoor krijgt het lichaam een nieuwe prikkel en zal je op lange termijn meer vooruitgang boeken.

Voor iedereen die maar iets wilt ondernemen op het gebied van zijn/haar gezondheid en gewenste doelstelling. De trainingsschema’s bieden een totaaloplossing voor sporters & niet sporters en bevat alle benodigde kennis + professionele instructie video’s. De schema’s zijn geschikt voor iedereen die zelf zijn/haar conditie/kracht/spieropbouw/fitheid etc. wilt verbeteren, zonder kennis en niet afhankelijk te zijn van een sportinstructeur. Of je nu een absolute beginner of meer gevorderde sporter bent, iedereen kan met deze schema’s een goede training neerzetten, daar zijn wij van overtuigd!


Heb je een andere vraag? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.