Online Trainingsschema E-books

Onlinetrainingsschema E-books

(Gratis te downloaden)

OTS Mealplan

Het ultieme alles-in-één voedingsplan & voedingsgids. We hebben alle kennis verwerkt in één e-book, waardoor jezelf de keuze hebt om een voedingsplan te kiezen die gebaseeerd is op: afvallen, aankomen of op gewicht blijven.

Bundel maximale fitheid

In deze bundel ontdek je de trainingsmethodes die jou richting je doel! De inhoud van deze bundel is met alle kennis en ervaring, als trainer en topsporter zijnde, van Bram en Melvin ontwikkeld. Het schema is voorzien van professionele instructievideo's met voice-over. Alles wat je nodig hebt om een goede training te maken.

Zin en onzin van trainen 1.0

In het e-book ‘Zin en Onzin van Trainen’ ontdek je de do’s en don'ts omtrent training. Bram Crans en Melvin Schol geven hierin meerdere waardevolle tips die je direct zou moeten toepassen. Je kunt dit 52 pagina’s tellende e-book hier gratis downloaden. Zet zelf je eigen professionele en kwalitatief hoogwaardige trainingsschema in elkaar met behulp van dit boek!

Bundel spieropbouw

In dit trainingsschema voor spieropbouw ontdek je de trainingsmethodes die jou helpen richting je doel! De inhoud van dit schema is met alle kennis en ervaring, als trainer en topsporter zijnde, van Bram en Melvin ontwikkeld. Het schema is voorzien van professionele instructievideo’s en voice over teksten. Alles wat je nodig hebt om een goede training te maken.

Vragen? Hulp nodig? Laat het weten!

Mocht je vragen voor ons hebben of hulp nodig hebben bij je training/voeding neem dan gerust contact op!